• JOMA
  • MALIZIA
  • ВИА 2000 ООД
  • efbet.com
  • INTESA
  • CASA BOYANA

88godiniLokomotiv

Ръководството на „ФК Локомотив 1929 София” благодари на привържениците на клуба за непрестанната и безрезервна подкрепа, която повлия за спечелване на срещата срещу отбора на ПФК „Лудогорец ІІ”. Искрено вярваме, че тази покрепа ще продължи и в следващите мачове на отбора и всички заедно да извървим тежкия път към постигане на поставената цел.

loko

Вчера привържениците на Локомотив София за пореден път показаха своята любов. Ръководството, както и всички футболисти на клуба изказват своята специална благодарност за горещата подкрепа. Всички вие бяхте 12-ят играч на терена и за пореден път показахте колко значима е ролята Ви за каузата Локомотив.

Цената от 20 лв. не спря Локомотивците да изкупят всички отпуснати билети в Царско село, тази подкрепа е безценна! Обявяваме вход свободен за всички, за следващия домакински двубой на стадион Локомотив. В неделя 13 май 2018 г. от 18:00 часа Ви очакваме за срещата от 29 кръг на ВПЛ Локомотив - Созопол.

 

septemvri loko 1 1

Днес привържениците на Локомотив София за пореден път показаха своята любов. Ръководството, както и всички футболисти на клуба изказват своята специална благодарност за горещата подкрепа. Всички вие изпълнили стадиона в кв. Драгалевци бяхте 12-ят играч на терена и за пореден път показахте колко значима е ролята Ви за каузата Локомотив.

septemvri loko 1 1

 

Вижте по-долу в статията галерия със снимки от 88 години Локомотив. Представянето на детско-юношеските отбори от школата, прекрасната атмосфера по трибуните и победата с 2:0 над тима на Нефтохимик. Изберете някоя снимка и използвайте бутоните от галерията за да я видите в пълен размер или преминете към следваща снимка.

 

lokomotiv emblema 150

 

Ръководството на "ФК Локомотив София 1929" кани привържениците на клуба на среща в четвъртък, 11.10.2018 г. от 18.30 часа в залата за пресконференции на ст."Локомотив".