• JOMA
  • MALIZIA
  • ВИА 2000 ООД
  • efbet.com
  • INTESA
  • CASA BOYANA

loko

Вчера привържениците на Локомотив София за пореден път показаха своята любов. Ръководството, както и всички футболисти на клуба изказват своята специална благодарност за горещата подкрепа. Всички вие бяхте 12-ят играч на терена и за пореден път показахте колко значима е ролята Ви за каузата Локомотив.

Цената от 20 лв. не спря Локомотивците да изкупят всички отпуснати билети в Царско село, тази подкрепа е безценна! Обявяваме вход свободен за всички, за следващия домакински двубой на стадион Локомотив. В неделя 13 май 2018 г. от 18:00 часа Ви очакваме за срещата от 29 кръг на ВПЛ Локомотив - Созопол.

 

Вижте по-долу в статията галерия със снимки от 88 години Локомотив. Представянето на детско-юношеските отбори от школата, прекрасната атмосфера по трибуните и победата с 2:0 над тима на Нефтохимик. Изберете някоя снимка и използвайте бутоните от галерията за да я видите в пълен размер или преминете към следваща снимка.

 

lokomotiv emblema 150

 

Ръководството на "ФК Локомотив София 1929" кани привържениците на клуба на среща в четвъртък, 11.10.2018 г. от 18.30 часа в залата за пресконференции на ст."Локомотив".

 

 

septemvri loko 1 1

Днес привържениците на Локомотив София за пореден път показаха своята любов. Ръководството, както и всички футболисти на клуба изказват своята специална благодарност за горещата подкрепа. Всички вие изпълнили стадиона в кв. Драгалевци бяхте 12-ят играч на терена и за пореден път показахте колко значима е ролята Ви за каузата Локомотив.

septemvri loko 1 1

 

локо привърженици

Феновете на Локомотив от Националния фенклуб изразиха подкрепата си за действията на Иван Василев, който заплаши, че ще извади отбора, ако съдиите продължат да го режат.

Ето текста без редакторска намеса:

„Ние, феновете на Локо Сф, искаме да изразим подкрепата си за думите и действията на нашия президент Иван Василев. Локомотив Сф е клуб с 90-годишна история и е дал много светила на българскя футбол.

От началото на сезона в четири от мачовете бяхме ощетени драстично от служители на уж независимата Съдийска комисия. Футболът е игра, която има правила, и те трябва да важат за всички. Г-да съдии, спрете да обслужвате интересите на определен отбор и ни оставете да играем колкото можем.

 

loko vs selo 01